Aistin syksyn ohjelma julkaistaan näinä päivinä!

Koululaisten lomat ovat loppusuoralla ja arki kolkuttaa ovella. Viime keväänä ja kesän aikana Aistin hallitus on aktiivisesti suunnitellut tulevaa kautta ja pian olemme siinä pisteessä, että voimme julkaista ohjelman sivuillamme.

Sen verran raotamme salaisuuden verhoa, että 3.9.2012 aloittavat uimaryhmämme Lausteen uimahallissa kautensa ja lisäksi lauantaina 8.9.2012 vietämme koko perheen yhteistä yhdistyspäivää. Luvassa on tietoa sosiaalietuuksista vanhemmille ja sillä aikaa lapsilla on omaa ohjelmaa. Vanhemmille on myös varattu ohjelmatonta aikaa, jolloin on mahdollista tutustua toisiin vanhempiin. Lisätietoja päivän ohjelmasta julkaistaan pian.

Seuraa tiiviisti sivujamme tai liity jäseneksi niin saat ilmoitukset suoraan sähköpostiisi!

Aktiivista syksyä toivottaen,

Aistin hallitus