Autismin kirjon henkilöiden ja perheiden vertaistapaaminen 25.8.2012

Kokoonnumme päättämään kesää hieman rennommassa meinigissä lauantaina 25.8.2012 klo 16 alkaen Ranta-Kerttuun (Län­tinen ran­ta­katu 55).  Vietetään aikaa rentoutuen, jutellen ehkä syöden ja tai juoden jotakin. Kukin oman mielensä mukaan. Tulkaa viihtymään vertaisten seuraan! Varaamme pöydän Ranta-Kertusta ennakkoon mukaan ilmoittautuneiden pääluvun mukaan. Kipin kapin siis lähettämään pientä viestiä ilmoittautumisesta osoitteeseen aistiyhdistys (at) gmail.com. Voit laittaa viestiä myös yhteydenottolomakkeemme kautta. Ilmoitathan myös, jos liityt seuraan myöhemmin, sillä tapaamisella ei varsinaisesti ole loppumisaikaa, vaan lopetetaan kun siltä tuntuu. Lastenhoitoa ei ole järjestetty.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjä – Riikka Kennovaara