Erityisryhmien luistelukoulu

Erityisryhmien luistelukoulu – liukuvaa liikkumista kaikille!

ERITYISRYHMÄ harjoittelee TIISTAISIN  17.45-18.45   IMPIVAARAN  jäähallissa. Ryhmän minimimäärä on 8 ja jos määrä ei täyty 1.10 mennessä, ryhmä joudutaan lopettamaan.

Erityisryhmän osallistumismaksu: 230e (koko kaudesta)

Turun Riennon taitoluistelu on aloittanut syksyllä 2010 uutena toimintana  erityislasten luistelukoulun. Hanke toteutetaan yhteistyössä Turun Riennon taitoluistelun ja Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen kanssa ja ryhmän aloittamiseen on saatu opetusministeriön seuratoiminnan kehittämistukea.

Iloiseen joukkoomme toivotetaan tervetulleiksi kaikki luistelun opettelusta ja liukuvan liikkumisen hurmasta kiinnostuneet 6–12-vuotiaat lapset. Edellytyksenä mielellään on, että jäällä pärjäisi yhden avustajan tai apuvälineen turvin. Ryhmä sopii mm.lapsille joilla on down, lievä CP, lihastauti, reuma, adhd, näkö- tai kuulovamma. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, joten jokaisella osallistujalla on mahdollisuus harjoitella luistelun alkeita oman taitotasonsa ja resurssiensa puitteissa. Jokaisella harjoituskerralla on paikalla ammattitaitoiset ohjaajat, sekä runsaasti innostuneita avustajia varmistamassa mielekkään tutustumismahdollisuuden lajiin. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita- opetellaan ja kokeillaan yhdessä mitä mahdollisuuksia jää tarjoaa!

Ilmoittautuminen  trt.sporttisaitti.com