Perhepäivä 10.3.2013

Aistin perhepäivä järjestetään sunnuntaina 10.3.2013 klo 10-15 Omaishoitokeskuksessa (Vanha Hämeentie 105). Päivän teemana on autismin kirjon ja ADHD -nuorten itsenäistyminen. Keskustelun alustajina toimivat ADHD-asiantuntijat Elina Kivelä ja Erja Sandberg sekä Luolavuoren koulun Piiparin yksikön opettaja Marjo Torikka. Lisäksi vanhemman näkökulmaa itsenäistymiseen tuovat Riitta Nykänen ja Mari Sakselin. Aikaa on varattu myös kysymyksille sekä vapaamuotoiselle keskustelulle ja tietenkin mahdollisuudelle tutustua toisiin perheisiin. Lapsille on päivän aikana omaa ohjattua ohjelmaa.

Ilmoittautuminen yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com viimeistään 2.3. mennessä. Perhepäivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä verkkosivuilta viimeistään viikolla 5.

Tervetuloa!