11.2.2013 Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmän tapaaminen

Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu maanantaina 11.2.2013 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Keskustelun teemana Haastava käytös murrosiässä.  Ilta on suunnattu erityisesti jo (tai lähes) murrosikäisten autismin kirjolaisten vanhemmille. Tule juttelemaan vertaistesi kanssa oman arkesi haasteista! Lisäksi vietetään aikaa rennosti jutustellen asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen kupposellisen ja särpimen kera.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen