23.5.2013 Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmän tapaaminen

Kokoonnumme seuraavan kerran torstaina 23.5.2013 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Aiheenamme Autistinen arki. Miten valmistella autistinen henkilö lääkärikäyntiin, verikokeeseen, optikolle, kampaajalle tai ihan vaan arjen muihin haasteisiin? Jonna Majuri VillaAurasta tulee jakamaan meille omat vinkkinsä. Lisäksi vietetään aikaa rennosti jutustellen asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen kupposellisen ja särpimen kera. Vertaistuki-illassa on hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa eli 23.5. tapaamisen osalta su 19.5.2013 mennessä osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com, jotta osaamme mitoittaa hoitajien määrän oikein.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen