10.6.2013 Autismin kirjon lasten- ja nuorten perheiden vertaistukiryhmän tapaaminen

Kokoonnumme seuraavan kerran maanantaina 10.6.2013 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Aiheenamme Erityinen sisaruus. Outi Väliviita vierailee ryhmässämme ja kertoo meille elämästään monivammaisen henkilön sisarena. Mukana keskustelemassa myös erityisopettaja Heli Kaplas. Lisäksi vietetään aikaa rennosti jutustellen asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen kupposellisen ja särpimen kera. Vertaistuki-illassa on hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com, jotta osaamme mitoittaa hoitajien määrän oikein.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen