1.9.2013 Koko perheen retki Pomponrahkan luonnonsuojelualueelle

Aisti ry järjestää koko perheelle tarkoitetun retken sunnuntaina 1. syyskuuta 2013. Retken tarkoitus on paitsi tutustua Turussa Kuninkojan latvoilla ja lentokentän liepeillä sijaitsevaan Pomponrahkan luontopolkuun (osa matkasta taitetaan pitkospuita pitkin kävellen) myös tutustua toisiin aistilaisiin sekä tietenkin nauttia syksyyn valmistautuvasta luonnosta.

Retkelle lähdetään klo 10.00 Vahdontien pysäköintipaikalta. Luontopolun kiertämiseen eväshetkineen voi varata pari tuntia. Maksuttomalle retkelle ilmoittautumiset Aistin postiin aistiyhdistys @ gmail.com 30.8. mennessä.

Mukaan tarvitaan säähän sopivat varusteet, omat eväät ja reipas mieli! Tervetuloa mukaan! Yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Lisätietoja Pomponrahkan alueesta ja linkin pysäköintipaikan osoittavaan karttaan löydät täältä: http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=55582