29.8.2013 Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu syksyn ensimmäistä kertaa torstaina 29.8.2013 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Aiheenamme Hiphei, arki on täällä taas vai voi ei!? Puretaan kesälomakuulumiset ja pureudutaan arkisen puurtamisen paineisiin. Lisäksi vietetään aikaa rennosti jutustellen asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen kupposellisen ja särpimen kera. Vertaistuki-illassa on hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com, jotta osaamme mitoittaa hoitajien määrän oikein.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen