27.10.2013 Lapsen adhd -koulutus

Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry ja Salon seudun ADHD-yhdistys ry järjestävät lapsen adhd:tä käsittelevän koulutustilaisuuden. Koulutus on suunnattu adhd-oireisten lasten vanhemmille, isovanhemmille, päiväkodin/koulun henkilökunnalle ja muille lapsen arjen jakaville aikuisille.

Koulutus järjestetään  27.10.2013 klo 11.00-14.00 Turun Omaishoitokeskuksessa, Vanha Hämeentie 105, 20540 Turku. Koulutuksen tarkempi ohjelma ja lisätiedot löytyvät täältä.

Koulutus on maksuton ja lounaasta voi maksaa ”omantunnon mukaan”. Sitova ilmoittautuminen 11.10. mennessä osoitteeseen aistiyhdistys@gmail.com tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Ilmoittautumisviestistä tulee käydä ilmi osallistujien määrä ja erityisruokavaliot.

Tervetuloa!