Tervetuloa kylmäuintiin ja saunomaan!

Aisti ry järjestää yhteistyössä Turun Avantouimareiden kanssa jäsenperheilleen mahdollisuuden päästä kokeilemaan kylmäuintia ja nauttimaan hyvistä löylyistä Turun Uittamolla, Ispoisten uimarannalla.

Poikkeavasta ihotunnosta kärsivät voivat saada helpotusta oireisiinsa voimakkaista kylmän ja kuuman ärsykkeistä. Kylmäuinti ja saunominen rentouttavat ja flunssatkin saattavat jäädä vähemmälle. Mukaan voi tulla myöskin vain saunomaan ja vaihtamaan kuulumisia ystävien kesken.

Aistiyhdistyksen uinti- ja saunavuorot ovat seuraavina lauantaipäivinä klo 13-15: 19.10., 23.11., 7.12., 4.1. ja 18.1.

Uintimaksu muilta kuin ko. lapsilta ja nuorilta on 4,50 € (2,30 €, jos on Avantouimareiden jäsen). Alle 16-vuotiaat sisarukset maksavat 1€. Vammainen lapsi/nuori on vapautettu maksusta.

Ennen ensimmäistä uintikertaa on tutustuttava paikan turvallisuusohjeisiin.

Turun Avantouimareiden yhteystiedot täältä.