2.11.2013 Jouluaskartelua

Tervetuloa Aistin koko perheen jouluaskartelutapahtumaan lauantaina 2.11. klo 10-15. Askartelemme Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Ohjelmassa non-stop askartelua hyvässä seurassa, mm. huovutusta, korttien tekoa, tonttuaskartelua. Materiaalimaksu 5 euroa. Lastenhoitoa ei ole tarjolla, joten vanhempien läsnäolo on välttämätön. Perheen vanhempi voi tulla askartelemaan ja virkistäytymään myös yksinään. Askartelijoille on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa.

Toivomme ilmoittautumisia tilaisuuteen osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com tai yhteydenottolomakkeemme kautta, jotta kahvia ja askarteluvälineitä riittää varmasti kaikille osallistujille.