6.11.2013 ADHD-lasten ja -nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

ADHD-lasten ja -nuorten perheiden vertaistukiryhmän seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 6.11. klo 17.30 alkaen. Paikkana Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Saamme vieraaksemme Elina Kivelän Salosta. Elina on erityisopettajana Salon kaupungin Kuusjoen koulussa ja on myös ADHD coach.  Käsiteltäviä teemoja ja kysymyksiä voi kirjata FB-ryhmissä!

Vertaistuki-illassa on rajallinen (max 2 lasta) hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoidosta veloitetaan 5 euroa/ hoidettava eli kahdesta lapsesta maksu on 10e. Maksu suoritetaan käteisellä ja toivomme tasarahaa. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Pia Arasola ja Satu Pikkarainen