14.11.2013 Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu torstaina 14.11.2013 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Illan aiheena Matkalla. Teeman lisäksi vietetään aikaa rennosti jutustellen asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen kupposellisen ja särpimen kera. Vertaistuki-illassa on rajallinen (max 2 lasta) hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoidosta veloitetaan 5 euroa/ hoidettava eli kahdesta lapsesta maksu on 10e. Maksu suoritetaan käteisellä ja toivomme tasarahaa. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän vetäjät – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen