4.12.2013 ADHD-lasten ja -nuorten perheiden vertaistukiryhmä

ADHD-lasten ja -nuorten perheiden vertaistukiryhmä kokoontuu taas pian! Seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 4.12. klo 17.30 alkaen. Paikkana Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Asiantuntijanamme on tällä kertaa Salon Seudun aikuisopiston kouluttaja Pia Friberg. Häneltä voi kysellä ainakin muuttuvasta yhteishausta ja kaikesta, mikä mieltä painaa peruskoulun jälkeisessä kouluelämässä.

Vertaistuki-illassa on rajallinen (max 4-5 lasta) hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoidosta veloitetaan 5 euroa/ hoidettava eli kahdesta lapsesta maksu on 10e. Maksu suoritetaan käteisellä ja toivomme tasarahaa. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmän ohjaajat – Pia Arasola ja Satu Pikkarainen