8.1.2014 Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Autismin kirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu keskiviikkona 8.1.2014 klo 17.30 alkaen Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ryn tiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 105. Illan aiheena Parisuhde. Teeman lisäksi jutustellaan asiasta ja asian vierestä päivän polttavia asioita päivitellen ja kaffetta tai teetä hörppien. Vertaistuki-illassa on rajallinen (max 2 lasta) hoitomahdollisuus perheen lapsille ja nuorille. Hoidosta veloitetaan 5 euroa/ hoidettava eli kahdesta lapsesta maksu on 10e. Maksu suoritetaan käteisellä ja toivomme tasarahaa. Hoitoapua tarvitsevien tulee ilmoittautua neljä (4) arkipäivää ennen vertaistuki-iltaa osoitteeseen aistiyhdistys @ gmail.com.

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän ohjaajat – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen