Ennakkotietoa syksyn ohjelmasta

Syksyn ohjelmaa on valmisteltu keväästä lähtien ja näin kesän lomasesonkina asiat hiljakseen täsmentyvät. Yhdistyksen puuhaväki toki lomailee myös, joten tarkempaa tietoa syksyn ohjelmasta julkaistaan lähempänä elokuuta.

Syyskuusta on tulossa oikein superkuukausi, sillä kolmena viikonloppuna on ohjelmaa tarjolla. Ensin 6.9. Parisuhdeiltapäivää ADHD-aikuisille, 13.9. tarjolla on toiminnallinen seminaari haastavasta käytöksestä ja 27.9. Seksuaalisuus autismin kirjolla -seminaari. Perheille tiedoksi, että syksyllä motoriikka- ja liikuntakerhot jatkavat toimintaansa tiistai-iltaisin Aurajoen koululla Turussa ja kaikki uintiryhmät uivat jatkossa torstai-iltaisin if-hallissa.

Tarkemmat ajat ja ilmoittautumisohjeet kaikkien toimintojen osalta julkaistaan elokuun alussa.

Lomaterveisin,
Aisti ry:n hallitus