Arjessa alkuun -vertaistoiminta alkaa Turun seudulla!

Arjessa alkuun -järjestölähtöinen varhainen tuki

on Autismi- ja Aspergerliitto ry:n projekti, jossa kehitetään jäsenyhdistysten kanssa yhteistyössä varhaisen tuen tapoja ja tuodaan vertaisosaamista arkeen avuksi perheille, joissa lapselle tai nuorelle on saatu hiljattain autismin kirjon diagnoosi.

Projekti on valtakunnallinen ja toimii yhteistyössä eri toimijakumppanien kanssa. Projekti on saanut RAY:n rahoituksen vuosille 2014-2017.

Projektista voi lukea lisää Autismi- ja Aspergerliiton Arjessa alkuun -sivuilta sekä Projektipäällikön blogista: Arjessaalkuun Blogi

Projektipäällikkö

Yhteystiedot :
Elina Vienonen
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Nuijamiestentie 3 B
etunimi.sukunimi@autismiliitto.fi
Puhelin 050 359 8443

Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry toimii hankkeessa Turun pilotin toimijakumppanina. Lisätietoja Turun seudun Arjessa alkuun toiminnasta Turun Arjessa alkuun -sivuilta.

Arjessa alkuun -projektin Turun seudun yhdistystyöntekijä

Yhteystiedot:
Riikka Kennovaara
etunimi.sukunimi@autismiliitto.fi
Puh. 050 3800 663

Yhdistystyöntekijä toimii osa-aikaisena ja on tavoitettavissa 2-3 päivänä viikossa.