13.12.2014 Aisti ry:n joulutapahtuma kaikille jäsenille

Aisti ry järjestää jäsenilleen yhteisen jouluisen tapahtuman 13.12.2014 klo 16 Turun Omaishoitokeskuksessa, Vanha Hämeentie 105.

Tarjoamme iloksenne kahvia, teetä, glögiä ja muita jouluisia pikkuherkkuja sekä tietoiskun yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tuulista. Läsnä on hallituksen jäseniä ja harrasteryhmien ohjaajia, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle juttelemaan kanssamme.

Lisäksi teillä on mahdollisuus askarrella itse tai lastenne kanssa tonttuja (ei materiaalimaksua). Voitte myös valmistaa koruja Korukurssiohjaajan valvonnassa. Huom. Kurssiohjaaja ei toimi kenenkään avustajana, vaan ainoastaan neuvoo ja viimeistelee osallistujien sommittelemat korut. Jokainen kustantaa tekemänsä korut itse ja maksu peritään helmien määrän mukaan. Esimerkkihintoja rannekoru 4-5e, pitkä kaulakoru/avainnauha 8-14e. Tee itselle iloksi tai joulupukinkonttiin täydennykseksi!

Ilmoittautumiset Aistin joulutapahtumaan 11.12.2014 mennessä tästä linkistä.