Arjessa alkuun -toiminta on alkanut Turussa!

Kaipaatko vertaistukea?
Autismi- ja Aspergerliitolla on koulutettuja vapaaehtoisia vertaistuen antamiseen.
Vapaaehtoistoiminnassa on mukana VERTAISPERHEET ja ARJESSA ALKUUN -VERTAISOSAAJAT.

Arjessa alkuun -vertaisosaajilta saat tukea silloin, kun autismin kirjon diagnoosi on vielä tuore. Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi silloin, kun et ehkä vielä ole löytänyt sinulle sopivaa vertaistukiryhmää, kaipaat kuuntelijaa ja keskustelua ihmisen kanssa, jolla on sama elämänkokemus. Vertaisosaajan kanssa voit sopia tapaamisen (1-3 kertaa). Tapaamispaikan ja ajan voitte valita keskenänne, mikäli omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole vertaisosaajaa, voit olla häneen yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla. Vertaisosaajat toimivat useimmiten pareittain. Vertaisosaaja yhteydenottolomake: Arjessa alkuun -vertaisosaajat

Vertaisperheisiin voit ottaa yhteyttä niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi silloin, kun arjessa jaksaminen mietityttää tai kun haluaa jakaa ilon ja onnistumisen kokemuksia. Vertaisperheisiin voit olla yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla.
Vertaisperheiden yhteystiedot: Vertaisperheet

Vertaisperheillä ja Arjessa alkuun -vertaisosaajilla on vahva arjesta selviytymisen kokemus.