23.7.2015 Omatoimiretki Vepsään

Aisti ry on mukana torstaina 23.7. omatoimiretkellä, mikä suuntautuu kauniiseen ulkoilusaareen Turun saaristossa, Vepsään! Lähdemme Turusta klo 11.00 M/S Lilyllä (katso laivan lähtöpaikan kartta tästä linkistä) ja Vepsästä lähdemme takaisin Turkuun klo 18.00. Omatoimimatka tarkoittaa sitä, että jokainen lähtijä maksaa matkansa itse, varaa lippunsa itse ja ottaa itse mukaan omat eväänsä. Retken aikana on mahdollisuus tavata muita Aisti ry:n perheitä, saada vertaistukea ja löytää lapsille leikkikavereita. Matkalle tulee mukaan myös Aisti ry:n hallituksen jäseniä, joiden kanssa voi keskustella Aistin toiminnasta sekä harrastus- ja vertaistukiryhmistä.

Yhteystiedot, minkä kautta saa risteilyliput, löytyvät tästä.

Vepsän ulkoilusaaresta ja siellä olevista palveluista saat lisää tietoa tästä.

Nähdään M/S Lilyn laiturilla!