4.7.2015 Kesäretki Särkänniemeen

Aisti ry järjestää kesäretken Särkänniemeen Tampereelle lauantaina 4.7.2015. Matkaan lähdetään bussilla Turun tuomiokirkolta klo 9.00. Saavumme Särkäniemeen klo 11.00 mennessä, jolloin huvipuisto aukeaa. Kotimatkalle lähdemme klo 18.00. Turkuun palataan noin klo 20.00.

Retken hinta on 10 euroa / hlö. Muille kuin yhdistyksen jäsenille retken hinta on 20 euroa /hlö. Retki laskutetaan etukäteen. Omat matkaeväät mukaan. Perillä Särkänniemessä voi hankkia elämys – tai laiterannekkeen tai muita lipputuotteita. Yksilöllistä tukea tarvitsevan maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman erikoisluvan, jolla avustaja pääsee maksavan huollettavansa mukana laitteisiin. Lisätietoja Särkänniemen sivuilta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi ripeästi. Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistä 28.6.2015 mennessä. Lisätiedot aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi

Tervetuloa mukaan huvittelemaan!

Lisätietoa Särkänniemestä löydät huvipuiston sivuilta www.sarkanniemi.fi