6.9.2015 Patikkaretki autismikirjon ja ADHD-perheille Naantalissa

Tervetuloa tutustumaan muihin Aisti-perheisiin ja Luonnonmaan uuteen luontopolkuun!

Kokoonnumme su 6.9.2015 klo 10.55 Särkänsalmen sillan parkkipaikalla (Naantalista Rymättylään päin tietä 189 ajettaessa vasemmalla puolella juuri ennen Särkänsalmen siltaa: Virventie). Kävelyä tulee maastossa noin 5 km ja siirtymisissä 2 km. Retken vetää jäsenemme Jyrki, joka on kokenut retkeilijä, joten eksymistä ei tarvitse pelätä. Luonnonmaan Ketunlenkki on luokitukseltaan helppo, mutta nousuja ja laskuja sekä pitkospuita reitillä on jonkin verran. Geokätköilyä harrastaville löytyy lenkin varrelta myös pari kätköä. Keskivaiheilla pidämme kunnon makkaranpaistotauon laavulla. Mukaan omat eväät ja makkarat, maastokelpoiset jalkineet ja säänmukaiset varusteet sekä hyvä retkimieli!

Ilmoittautumiset Pieta Voipiolle la 5.9. klo 20.00 mennessä: ptkvoi @ gmail.com