10.10.2015 Koko perheen piknik-risteily ja seminaari

Aisti ry järjestää koko perheen päiväristeilyn Turku- Maarianhamina-Turku lauantaina 10.10.2015. Matkaan lähdetään Viking Amorellalla 8:45 ja takaisin Turun satamaan palataan Viking Gracella 19:50. Menomatkaan sisältyy seminaari, jonka pääpuhujana on valmentaja ja kouluttaja Paula Tilli.

Merellisen retkipäivän aikana osallistujille tarjotaan ensikäden kokemuksia olemassaolon perustavanlaatuisesta erilaisuudesta AS- ja ADD-henkilön näkökulmasta, tietoa yhdistyksestä, mahdollisuus tutustua yhdistyksen väkeen, perheisiin ja vertaisiin – virkistäytyä vertaisten seurassa.

Lapsille ja nuorille järjestämme seminaarin ajaksi maksullista lastenhoitoa.

Retkipäivän hinta:

Aikuinen, jäsen 40 euroa, ei-jäsen 60 euroa

Lapsi 12–17 v, jäsen 25 euroa, ei-jäsen 35 euroa

Lapsi 6–11v, jäsen 15 euroa, ei-jäsen 25 euroa

Hintaan sisältyy matkan ja seminaarin lisäksi buffet-ruokailu paluumatkalla klo 17.00 sekä seminaarin kahvitarjoilu. Lastenhoidosta perimme 20 euroa/lapsi.

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.9.2015. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

HUOMAATTEHAN, ETTÄ JOKAINEN MATKALLE LÄHTEVÄ PERHEENJÄSEN PITÄÄ ILMOITTAA ERIKSEEN OMALLA LOMAKKEELLAAN! Koko perhettä ei voi siis ilmoittaa yhdellä lomakkeella.

Lisätiedot aistiyhdistys(at)aistiyhdistys.fi