22.­24.4.2016 Viikonloppuleiri autismin kirjon ja AS-­lasten ja -nuorten sisaruksille

Aisti järjestää viikonloppuleirin yli 10-­vuotiaille autismin kirjon ja AS-­lasten ja -nuorten
sisaruksille Turussa Hirvensalossa, Oriniemen partiomajalla (Ukko Suden tie 20, Turku)
22.-24.4.2016. Leiri alkaa perjantai-­illalla ja päättyy sunnuntaina päivällä.
Leirillä on mahdollisuus tavata muita lapsia ja nuoria, joilla on autismin kirjolla oleva sisarus.

Leirin ohjelmassa on mukavaa yhdessä puuhastelua, pelailua ja ulkoaktiviteetteja.
Lauantaina leirillä vierailee neuropsykiatrinen valmentaja Marianne Kulmala, jonka johdolla
lapset ja nuoret pääsevät juttelemaan ohjatusti sisaruksen autismin herättämistä ajatuksista.
Leirin ohjaajina toimivat Karoliina Polvi ja Päivi Laurila apuohjaajineen.

Leirin hinta on 80€ jäsenille, ja 160€ ei-­jäsenille. Leirille mahtuu mukaan 20 osallistujaa,
viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.4.2016.

Leirille osallistuvalla lapsella tulee olla voimassaoleva vapaa­ajan/tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta:
viewform

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse: aisti.harrasteet (at) gmail.com