15.5.2016 LINTURETKI RUISSALOON

Aisti ry järjestää kaikille luonnosta ja kävelystä kiinnostuneille jäsenilleen keväisen linturetken Ruissaloon sunnuntaina 15.5.2016. Pari tuntia kestävän kävelykierroksen oppaana toimii lintuharrastaja Heikki Lehtonen. Lintujen bongausta varten voi halutessaan ottaa mukaan omat kiikarit.

Kokoonnumme kello 10.00 Saaronniemen kauimmaisella parkkipaikalla, lähellä hiekkarantaa. Saaronniemeen pääsee kätevästi bussilla numero 8, joka lähtee kauppatorin laidalta, Eerikinkadun ja Aurakadun kulmasta, kello 9.30.

Linturetken päätteeksi jäämme vielä yhdessä syömään eväitä Saaronniemen grillipaikalle. Iloinen mieli, omat eväät ja säänmukainen varustus mukaan!

Linturetki on maksuton. Ilmoittautumiset  perjantaihin 13.5. mennessä Aistin sähköpostiin: aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi

Tervetuloa mukaan yksin, kaksin, ystävän tai perheen kanssa!

Oheisesta liitteestä löytyvät myös kuvalliset ohjeet.

LINTURETKI PERUUNTUU, SILLÄ SUNNUNTAILLE ON LUVATTU RUNSAITA SATEITA!!!!!!!