29.5.2016 Linturetki Ruissaloon

Viime sunnuntainen linturetki jouduttiin peruuttamaan runsaiden sateiden vuoksi. Nyt yritämme uudelleen.

Aisti ry järjestää kaikille luonnosta ja kävelystä kiinnostuneille jäsenilleen keväisen linturetken Ruissaloon sunnuntaina 29.5. 2016. Pari tuntia kestävänkävelykierroksen oppaana toimii lintuharrastaja Heikki Lehtonen. Lintujen bongausta varten voi halutessaan ottaa mukaan omat kiikarit.

Kokoonnumme kello 10.00 Saaronniemen kauimmaisella parkkipaikalla, lähellä hiekkarantaa. Saaronniemeen pääsee kätevästi bussilla numero 8, joka lähtee kauppatorin laidalta, Eerikinkadun ja Aurakadun kulmasta, kello 9.30.

Linturetken päätteeksi jäämme vielä yhdessä syömään eväitä Saaronniemen grillipaikalle. Iloinen mieli, omat eväät ja säänmukainen varustus mukaan!

Linturetki on maksuton. Ilmoittautumiset  perjantaihin 27.5. mennessä Aistin sähköpostiin:  aistiyhdistys@aistiyhdistys.fiLaittakaa viestiin mukaan myös puhelinnumero.

Tervetuloa mukaan yksin, kaksin, ystävän tai perheen kanssa!

Oheisessa liiteessä mainos ja kuvitetut ohjeet.