2.7.2016 Kesäretki Uuteenkaupunkiin

Tervetuloa retkelle Uuteenkaupunkiin!

Aisti ry järjestää kesäretken lauantaina 2. heinäkuuta Uuteenkaupunkiin. Retkelle lähdetään klo 9.00 kauppatorin laidalta Ortodoksisen kirkon edustalta.

Matkaamme ensi Uudenkaupungin vetovoimaiseen automuseoon, jossa tutustumme yhdessä museon laajaan kokoelmaan. Sen jälkeen matka jatkuu Uudenkaupungin keskustaan, jossa nautimme omakustanteisen lounaan. Kaupungin keskustassa on useita erilaisia ruokapaikkoja.

Ruokailun jälkeen tapaamme kävelyetäisyydellä keskustasta olevassa Bonk-museossa, jossa oppaan johdolla tutustumme Bonk-näyttelyyn. Lapsiperheet huom! Bonk-museon naapurissa sijaitsee lasten suosikki Leijonapuisto (Sorvakon rantatie 2).

Retki päättyy Pakkahuoneelle, jossa nautimme yhdessä virkistävät munkkikahvit.

Retken hinta on 15 euroa henkilöltä. Siihen sisältyy bussikuljetuksen lisäksi pääsymaksut kumpaankin museoon, Bonk-museon opastus sekä Pakkahuoneen munkkikahvit. Muille kuin Aistin jäsenille retken hinta on 35 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 23.6.2016 oheisen linkin kautta

Kysymykset: aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi

9.00               Lähtö Ortodoksisen kirkon edustalta. Tule paikalle ajoissa! Bussi lähtee tasan klo 9.

10.15             Uudenkaupungin automuseo

12.00             Omakustanteinen lounas Uudenkaupungin keskustassa

Mahdollisuus tutustua esim. Uudenkaupungin nähtävyyksiin. Uudenkaupungin torilla on 2.7. vanhan tavaran teematori, minkä lisäksi keskustassa on mm. luotsitupa ja panimo. Ks. linkit tämän viestin lopussa.

14.00             Bonk-museo (Siltakatu 2)

16.00             Munkkikahvit Pakkahuoneella (Pakkahuoneentori 1)

17.00             Lähtö takaisin Turkuun Pakkahuoneen parkkipaikalta

Uudenkaupungin matkailu -sivut