Kohti avajaisseminaaria 1.9.2016

Lomat kääntyvät kohti arkea ja hiljakseen Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n syystoimintakin hiljaksiin käynnistyy. Uudessa kotikolossamme Yhteisötalo Lounatuulen (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs) huomassa on kova järjestely ja sisustus menossa, kun valmistaudutaan vertaistukiryhmien aloitukseen ja tietenkin avajaisseminaaripäiväämme torstaina 1.9.2016!

Luvassa on puheenvuoroja ja luentoja iltapäivällä 12-16 ja illalla 17.30-20.00. Tarjolla asiaa järjestötyöstä, autismista ja ADHDsta niin ammattilaisten kuin kokemusosaajien äänin. Kannattaakin merkitä päivä kalenteriin ja keskittyä seuraamaan tulevaa informaatiota seminaaripäivästä ja syksyn muusta ohjelmasta.

Tätä viestiä saa mielellään jakaa.

Kesäisin terveisin,

Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n hallitus