Esteitä vai ei – valokuvakilpailu

Kynnys ry:n Turun toimikunta järjestää Esteitä vai ei – valokuvakilpailun, minkä tarkoituksena on tuoda esille yhteiskunnan esteettömyys ja saavutettavuus valokuvan keinoin. Kilpailu on rajattu Turun seutuun, joten valokuvan täytyy olla otettu Turussa tai jossain Turun ympäristökunnassa.

Valokuva, millä kilpailuun osallistutaan, täytyy olla itse otettu ja ennen julkaisematon. Vammaisen henkilön avustaja voi myös tarvittaessa ottaa kuvan hänelle annettujen ohjeiden mukaisesti. Kuvat toimitetaan joko paperisena versiona tai digitaalisesti JPEG-muodossa Kynnys ry:n Turun toimistolle 30.9. klo 16.00 mennessä. Palkinnoksi on luvassa lahjakortteja valokuvausliikkeisiin.

Lisätietoa saat tästä esitteestä: Valokuvakilpailun tiedote

Aisti ry en ole mukana kilpailussa!