Soveltavaa judoa Raisiossa

Raisiossa on mahdollisuus päästä harrastamaan soveltavaa judoa!

Soveltava judo on mm. liikuntarajoitteisille ja kehitysvammaisille tarkoitettua judoa. Mitään erityisvaatimuksia osallistujille ei ole, mutta sali on 2. kerroksessa hissittömässä talossa, osoitteessa Tornikatu 7, Raisio.
Lasten ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa tiistaina ja sunnuntaina. Myös aikuisille aloitetaan oma soveltavan judon ryhmä, mikäli halukkaita on tarpeeksi. Harjoitusaika aikuisille ainakin aluksi on sunnuntai klo 16-17.
Treenit lapsille kaksi kertaa viikossa maksaa 200€ vuodessa (12 kk), aikuisten ryhmälle neuvottelemme hinnan myöhemmin. Judopuku maksaa 50-70 € koosta riippuen.
Judoliiton nettisivuilta löytyy lisätietoa judosta. Soveltava judo on samaa judoa, mutta joitakin tekniikoita on jätetty valikoimasta (mm.käsilukot, kuristukset, tekniikat, joissa käsi kiertyy pään ympäri). Jos on huono tasapaino, harjoitellaan vain mattotekniikkaa.
On olemassa judokoja, joilla on mm. CP-vamma, autismi, Asperger, dysfasia, ADHD/ADD, epilepsia tai Down-syndrooma. Harjoituksiin saa mielellään tulla myös avustajan kanssa.
Ilmoittautumiset ja kysymykset
tuula.holtti[at]gmail.com tai p. 040 8257 574