29.10.2016 Puuhakas puolipäivä

Turun yliopiston erityispedagogiikanopiskelijat järjestävät yhteistyössä Aistin kanssa toiminnallisen tapahtuman 5-13-vuotiaille autismin kirjon lapsille ja heidän perheilleen ‪lauantaina 29.10. klo 10–13‪ Omaishoitokeskuksessa (Vanha Hämeentie 105, 20540 Turku).

 Lapset pääsevät osallistumaan hauskoihin puuhapisteisiin. Samaan aikaan vanhemmat pääsevät osallistumaan keskustelu-tilaisuuteen, jossa he voivat jakaa kokemuksiaan julkisten palveluiden laadusta, saatavuudesta ja hakemisesta.

 Mukaan mahtuu kahdeksan autismin kirjon lasta ja heidän sisaruksensa (max. 2) yhteensä kuitenkin enintään 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistumisen hinta on 3 €/lapsi ja se sisältää pienen välipalan ja askartelutarvikkeet. Tapahtumaan osallistuvalla lapsella tulee olla voimassaoleva vapaa-ajan/tapaturmavakuutus.

 Vanhempien keskustelutilaisuus on osa tutkimusta, jota tietojärjestelmätieteen alan jatko-opiskelija Anne-Marie Tuikka tekee autismin kirjon lasten vanhemmille suunnatuista sähköisistä palveluista.

 Tutkimuksesta ja keskustelutilaisuuden toteutuksesta voi pyytää lisätietoa lähettämällä Anne-Marielle sähköpostia osoitteeseen amstou@utu.fi.

 Lapsille säänmukainen varustus!

 Tervetuloa!

 Sitovat ilmoittautumiset maanantaihin 17.10. mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuneet saavat strukturoidun päiväohjelman lähempänä ajankohtaa.

 https://www.webropolsurveys.com/S/1A7C7F6236440E92.par

Kuvitetun version kutsusta löydät täältä: kutsu