Isät ja pojat puussa 2017

Tervetuloa seikkailemaan 10-16-vuotias poika ja isä (isäpuoli, vaari tai vaikka kummisetä)!

Tarjoamme isälle ja pojalle 3 toimintaviikonloppua (pe-la) ja 1-2 harrastekokeilua Paimiossa, Turun ja Salon alueella. Toimintaviikonlopun aikana voi esim. meloa, kiivetä ja laskeutua kalliolta, selviytyä seikkailullisista haasteista ryhmässä ja valmistaa ruokaa luonnossa. Järjestämme toimintaviikonloppuja kahdelle ikäryhmälle, 10-13-vuotiaille ja 13-16-vuotiaille. Ryhmään voi tulla enintään 6 nuorta isineen.

Toiminta on tarkoitettu pojille, jolla on todettu lieviä neuropsykiatrisia oireita, esim. pulmia keskittymisessä, tarkkaavuudessa, sosiaalisissa suhteissa tai itsesäätelyssä. Virallinen diagnoosi ei ole edellytyksenä ryhmään pääsemiselle. Lähetettä ei tarvita.

Lisää tietoa, tulostettava esite ja hakemuslomake löytyvät osoitteesta www.lastenkuntoutus.net tai ottamalla yhteyttä projektivastaavaan Satu Kanaseen (p. 040 – 653 1735, satu.kananen@mll.fi).

Tiedote löytyy täältä: isat-ja-pojat-puussa