2.4.2017 WAAD 2017 – Autismitietoisuuden päivä

Sunnuntaina 2.4. vietetään YK:n julistamaa kansainvälistä autismitietoisuuden päivää (WAAD – World Autism Awereness Day). Aisti juhlistaa autismitietoisuuden päivää iloisella tapahtumalla 2.4. Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-salissa klo 12-16  (Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs.)!

Paikalla keskustelemassa autismikirjosta on lastenneurologi Hanna Suhonen-Polvi, neuropsykologi Jutta Torsti, erityisluokanopettaja Pälvi Holma-Kirstilä sekä kokemusasiantuntija Minttu Aalto. Tilaisuudessa lausuu runoja Teemu Huotari. Lisäksi teillä on mahdollisuus tavata Aisti ry:n hallituksen väkeä.

Autismikirjon henkilöt, jotka haluavat esitellä päivän aikana omia erityisen kiinnostuksen kohteitaan #munekko, voivat tiedustella esittelypistettä ja/tai puheenvuoroa lähettämällä postia osoitteeseen aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi.

Lapsille on järjestetty oma askartelunurkkaus tapahtuman ajaksi. Myös kahvipannu on kuumana.

Nähdään siis autismitietoisuuden päivässä!

Tervetuloa!