Harrastekokeilut ADHD- ja Asperger -nuorille

Aisti järjestää harrastekokeiluja 13-29 -vuotiaille ADHD -ja Asperger-nuorille, joissa lajeina ovat parkour, paintball ja kalastus. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella on kaikille kolmelle kerralle ja jos paikkoja jää, voi kysellä paikkoja yksittäisiin lajeihin. Paikalla on aina ohjaaja Aistista ja ohjatun harrasteen oma vetäjä.

Lajikokeilujen ajankohdat ovat seuraavat:

Parkour-kokeilu järjestetään keskiviikkona 26.7. klo 15-17.30, paikkana Turun yliopistonmäki.

Paintball-kokeilu järjestetään keskiviikkona 2.8. klo 17.00-18:30, paikkana Huvilupa-sisäpeliareena Kaarinassa, Kairiskulmantie 16, Piispanristi.

Kalastus järjestetään elokuussa, tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Harrastekokeilujen hinta on 40 e Aistin jäsenille ja 70 e ei-jäsenille.

Harrastekokeiluun osallistuvalla tulee olla oma vapaa-ajan/tapaturmavakuutus.

Tarkemmat lisätiedot kokeilujen paikoista ja tarvittavista varusteista lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille.

Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 23.7. mennessä https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8XkISC0edk_jtyFprxHAE_fY30e9XUm_eRA20xT5PeW4Agg/viewform

Jos tulee kysyttävää, voi ottaa yhteyttä aisti.harrasteet (at) gmail.com

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )