Aisti ry ja Turun Sirkus johdattavat sirkuksen maailmaan

Aisti ry järjestää yhteistyössä Turun Sirkus ry:n kanssa alle 7-vuotiaille autismikirjon lapsille kuuden kerran lajikokeilun sirkuksen maailmaan. Ohjaajina alansa ammattilaiset turvallisessa ja innostavassa ympäristössä Turun Sirkuksen tiloissa (Eerikinkatu 7, 20100 Turku, 5. kerros) lauantaisin 14.10. – 18.11. kello 11.00 – 12.30. Tule löytämään vahvuutesi ja kokeilemaan uutta!

Kurssi sisältää mm.

– trampoliinivoimistelua

– tasapainoilua

– ilma-akrobatiaa

– stunt-putoilua pehmoaltaaseen

– jonglööritemppuja

Ohjaajina toimivat Turun Sirkuksen ohjaajat. Kurssille osallistuva lapsi on vakuutettu Turun Sirkuksen toimesta. Kuuden kerran lajikokeilu on hinnaltaan 30€ Aistin jäseniltä ja 60€ ei jäseniltä, kurssi laskutetaan. Kurssille mahtuu kymmenen lasta, ilmoittautuminen oheisesta linkistä: https://goo.gl/forms/n3F93mqbTkAO6cbl2. Saat vahvistuksen sähköpostitse viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!!!!!!!

Tervetuloa!