21.11.2017 Autismikirjo, ADHD ja mieli -seminaari

Marraskuun pimeyteen tiedon valoa tuo Aistin järjestämä ”Autismikirjo, ADHD ja mieli” -seminaari. Tilaisuus pidetään tiistaina 21.11.2017 Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-salissa, 2.krs (Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku) klo 11:30-15:30.

Seminaarissa käsitellään autismiin ja ADHD:hen liittyviä erityispiirteitä ja niiden vaikutuksia mielenterveyteen, jaksamiseen ja sosiaalisiin haasteisiin. Käydään läpi myös vakavia mahdollisia seurannaisvaikutuksia, kuten syrjäytymistä, päihteiden käyttöä ja rikollisuutta. Autismikirjon ja ADHD-henkilöiden mielenterveysongelmien heijastumista paitsi yksilön myös hänen läheistensä elämäkaareen pohditaan niin ammattilaisen kuin kuin kokemusssiantuntijoiden näkökulmista.

Lue seminaarin aikataulu ja ohjelma tästä linkistä.

Ilmoittautuminen seminaariin:

Lisätiedot ja peruutukset: aistiyhdistys (a) aistiyhdistys.fi

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille!

Tervetuloa!