Sirkusta lauantaiaamuihin

Aisti ja Turun Sirkus järjestetävät sirkuskurssin  alle kouluikäisille ja koulunsa juuri aloittaneille autismikirjon lapsille. Kurssi järjestetään Turun Sirkuksen tiloissa.  Ohjaajina kurssilla ovat Turun Sirkuksen kokeneet ohjaajat jotka luovat sirkustelulle turvallisen ja innostavan ympäristön.

Kurssi järjestetään 3.3.2018 – 12.5.2018 klo 9.00 – 10.30 lauantaisin. Kertoja on yhteensä 10 (31.3. kurssia ei järjestetä).

Sirkuskurssi sisältää mm.

• trampoliinivoimistelua
  • tasapainoilua
  • ilma-akrobatiaa
  • stunt-putoilua pehmoaltaaseen
  • jonglööritemppuja

Osallistuva lapsi on vakuutettu Turun Sirkuksen toimesta. Huomioittehan että nuorella sirkustaiteilijallanne on mukana oma avustaja tarpeen mukaan.

Sirkuskurssin hinta on 60€ Aistin jäseneltä ja 120€ ei jäseneltä, laskutus tapahtuu kurssin aikana sähköpostitse.

Mukaan mahtuu 10 lasta. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta, ennen kurssin alkua saatte infokirjeen ja vahvistuksen sähköpostitse.

Ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/SlU4S7iMR81spYzG2

Tervetuloa!