TIEDOTE: Kannanotto erityisen tuen oppilaiden tukitoimien varmistamiseksi

Turun seudun Kehitysvammaisten Tuki ry, Katariinan koulun tukiyhdistys ry ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry ovat yhdessä lähettäneet kannanoton Turun kaupungin johdolle, kaupunginvaltuustolle sekä kasvatus- ja opetuslautakunnalle koskien erityisen tuen oppilaiden tukitoimien varmistamista. Kimmokkeen kannanotolle antoivat Turun sivistystoimen johtajien viime kuukausina antamat huolestuttavat lausunnot koskien vammaistehtailua ja erityisen tuen oppilaiden määrän vähentämistä.

Kannanottoon voi tutustua oheisen linkin kautta.
Kannanotto erityisen tuen oppilaiden tukitoimien varmistamiseksi 20180305

Riikka Kennovaara
Puheenjohtaja
Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry

Maisa Saloniemi
Puheenjohtaja
Turun seudun Kehitysvammaisten Tuki ry

Jarkko Leka
Puheenjohtaja
Katariinan koulun tuki ry