5.5.2018 Alkaa uusi vertaistukiryhmä sateenkirjavat

Tervetuloa sateenkirjavien vertaistukiryhmään!

Ryhmä on suunnattu yli 18-vuotiaille, seksuaaliselta suuntautumiseltaan ja/tai sukupuoleltaan moninaisille neurokirjon henkilöille (esim. autismi, asperger, adhd, add jne.). Diagnoosia ei vaadita, oma kokemus riittää.

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin aiheisiin liittyen seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoleen sekä pohditaan ryhmäläisiä askarruttavia kysymyksiä. Miten kirjolla oleminen vaikuttaa kaikkeen? Tarkemmista sisällöistä ja säännöistä sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa parillisten viikkojen lauantaisin alkaen lauantaina 5.5.2018 klo 14–16. Tapaamiset pidetään Aisti ry:n toimistolla Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33).

Ilmoittautuminen: sateenkirjavat@aistiyhdistys.fi

Osallistujia otetaan maksimissaan kymmenen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on erityisruokavalio tai allergioita, ryhmässä tarjotaan pientä vegaanista syötävää ja juotavaa.

Ryhmän järjestävät yhteistyössä Turun seudun Seta ja Turun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry.

Esite löytyy täältä: Sateenkirjavat2