13.5.2018 Äitienpäivän linturetki Ruissaloon

Aisti ry järjestää kaikille luonnosta ja kävelystä kiinnostuneille jäsenilleen keväisen linturetken äitienpäivänä 13.5.2018. Pari tuntia kestävän kävelykierroksen oppaana toimii lintuharrastaja Heikki Lehtonen. Lintujen bongausta varten voi halutessaan ottaa mukaan omat kiikarit.

Kokoonnumme kello 10:00 Saaronniemen kauimmaiselle parkkipaikalle, lähelle hiekkarantaa. Saaronniemeen pääsee kätevästi bussilla numero 8.

Parkkipaikalta kävelemme yhdessä niemen kärkeen, jossa nautimme eväistä. Linturetken päätteeksi voi myös halutessaan jäädä grillipaikalle ruokailemaan. Iloinen mieli, omat eväät ja säänmukainen varustus mukaan!

Linturetki on maksuton. Ilmoittautumiset perjantaihin 11.5. mennessä.

Tervetuloa mukaan yksin, kaksin, ystävän tai perheen kanssa!

Säävaraus!

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/ht0jd36Hde4XByed2

Kuvitettu ohjelma löytyy täältä: Linturetki