21.8.2018 KaaPon syyskausi käynnistyy

Tervetuloa KaaPon Superfutareihin!

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka yli 20 joukkueessa pelaa noin 400 lasta, nuorta ja aikuista.

KaaPolla on oma ryhmä myös erityisnuorille, joka harjoittelee ja tutustuu kuningaslajin saloihin kerran viikossa. Erityisnuorten toiminta on suunnattu noin yli 12 vuotiaille tytöille ja pojille ilman eri vammojen tuomia rajoituksia – voit siis tulla mukaan juuri omana itsenäsi! Syyskausi 2018 käynnistyy tiistaina 21.8.2018. Joukkueen vastuuohjaajana toimii Timo Pösö.
Harjoitukset järjestetään tiistaisin kello 17:00 – 18:00. Harjoitukset järjestetään ulkokaudella (syksy, kevät, kesä) Kaarinan Keskusliikuntapuiston tekonurmella, osoitteessa Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina.
Joukkueen toimintaa tuetaan seuran saamalla opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä seuratuella, joka mahdollistaa toiminnan tarjoamisen kaikille halukkaille maksutta ainakin kauden 2017 – 2018 ajan!

HUOM! Mikäli joukkue kuitenkin pelaa jossain vaiheessa virallisia otteluita, tulee maksettavaksi vielä Pelipassi (= lajiliiton lisenssi) ja erillinen vakuutus. Tarpeesta ja hankkimisesta päätetään erikseen, mikäli joukkue osallistuu turnauksiin tms.
Ilmoittaudu nyt mukaan alta löytyvän linkin kautta, ja tule nauttimaan kuningaslajin saloista!
Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Timo Pösö
timo.poso@gmail.com
050 331 1088