Sirkuskoulu alkaa taas!

Aisti ja Turun Sirkus järjestetävät sirkuskurssin alle kouluikäisille ja koulunsa juuri aloittaneille autismikirjon lapsille. Kurssi järjestetään Turun Sirkuksen tiloissa, osoitteessa Eerikinkatu 7 (5. krs.). Ohjaajina kurssilla ovat Turun Sirkuksen kokeneet ohjaajat jotka luovat sirkustelulle turvallisen ja innostavan ympäristön.

Kurssi järjestetään 15.9.2018 – 17.11.2018 klo 9.00 – 10.30 lauantaisin. Kertoja on yhteensä 10.

Sirkuskurssi sisältää mm.

• trampoliinivoimistelua
  • tasapainoilua
  • ilma-akrobatiaa
  • stunt-putoilua pehmoaltaaseen
  • jonglööritemppuja

Osallistuva lapsi on vakuutettu Turun Sirkuksen toimesta. Huomioittehan, että nuorella sirkustaiteilijallanne on mukana oma avustaja tarpeen mukaan.

Sirkuskurssin hinta on 60€ Aistin jäseneltä ja 120€ ei jäseneltä, laskutus tapahtuu kurssin aikana sähköpostitse.

Mukaan mahtuu 10 lasta. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta, ennen kurssin alkua saatte infokirjeen ja vahvistuksen sähköpostitse.

Ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/VvYnlhX5YKw3kMzJ3

Tervetuloa!