19.3.2019 Yksinäisyys ja ystävyys-chat Tukinetissä

Tiistaina 19.3.2019 klo 18.00 – 19.30 voit keskustella verkossa yksinäisyydestä ja ystävyydestä. Tule keskustelemaan esimerkiksi kaveritaidoista sekä toisten ihmisten kohtaamisesta. Läheiset voivat saada keskustelusta vinkkejä, miten he voivat tukea nuoren tai aikuisen kaverisuhteita.

Chat tarkoittaa verkossa kirjoittamalla käytävää keskustelua, jossa keskustelijat ovat samaan aikaan paikalla. Avoin ja maksuton chat järjestetään Tukinetissä.

Yksinäisyys ja ystävyys -chattiin voit osallistua yksin tai ohjaajan tai läheisen kanssa. Chat on suunnattu yksinäisyyttä kokeville kehitysvammaisille, autismikirjon ja muille erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Myös vanhemmat ja läheiset ovat tervetulleita mukaan keskusteluun.

Chatin järjestää Kehitysvammaisten Tukiliiton verkkoauttamisen Tuleva-hanke. Keskustelun vetäjinä toimivat Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeesta Markku Vellas ja Osku Timonen.

Lisätietoja tapahtumasta näet tästä:

https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/chat-verkossa-yksinaisyys-ja-ystavyys/?fbclid=IwAR3ca_0u3x55Y0cgDQAMdEe8qiXvFkO7dLTAPtvD083jWcrU6Hf3qp_mDcg

Tervetuloa chattailemaan!