4.5.2019 Koulutuspäivä ADHD-oireisten henkilöiden isovanhemmille

Lauantaina 4.5.2019 pidetään koulutuspäivä ADHD-oireisten henkilöiden isovanhemmille. Koulutus pidetään Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-salissa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs.) klo 9.30-16.30.

Koulutuspäivä on tarkoitettu isovanhemmille, joiden lapsenlapsi on adhd-oireinen. Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota isovanhemmille tietoa adhd:sta ja vinkkejä oman lapsen perheen kanssa toimimiseen. Koulutuspäivä pyritään toteuttamaan keskustelevassa hengessä siten, että osallistujilla on koko ajan mahdollisuus esittää itselleen ajankohtaisia kysymyksiä. Tämän johdosta tilaisuuteen eivät voi osallistua kuin adhd-oireisten henkilöiden isovanhemmat.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tilaisuus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätiedot: aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi
Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/y8zxXRVjMmI23Sb33