8.-9.6.2019 Mielenterveyden ensiapu 2

Aisti ry järjestää mielenterveyden ensiapu 2-kurssin! Tällä kurssilla käydään läpi erilaisia mielenterveyden haasteita, kuten masennus, ahdistuneisuus ja psykoosi, ja pohditaan, miten ihmisiä autetaan näiden haasteiden kanssa.

Koulutus pidetään Lounatuulet Yhteisötalossa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33. Koulutustilana on Jalava-sali (2. krs.) ja koulutuspäivät ovat 8.-9.6.2019. Kumpikin koulutuspäivä kestää klo 10-17 sisältäen tunnin omakustanteisen lounastauon. Hinta on 40 euroa Aisti ry:n jäsenille ja 70 euroa ei-jäsenille sisältäen kurssilla käytettävän Haavoittuva mieli – tunnista ja tue-kirjan sekä aamukahvit.

Kouluttajina toimivat Satu Mäkinen ja Sari Halenius.

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 19.5.2019 mennessä: https://forms.gle/qghVozRDXqJnDDyB8. Huomaathan, että ilmoittautuminen on ehdottoman sitova!

Tervetuloa!