30.5.2019 Seikkailutoimintaa Littoistenjärven uimarannalla

Tervetuloa helatorstaina 30.5.2019 Littoistenjärven uimarannalle tutustumaan MLL:n kuntoutussäätiön Isät ja pojat puussa-seikkailutoimintaan! Ohjelmassa on melontaa, fatbike-pyöräilyä, kalastusta, kokkailua nuotiolla ja paljon muuta mukavaa. Pääset samalla tutustumaan myös Aisti ry:n hallituksen jäseniin ja aktiiveihin.

Tapahtuma on tarkoitettu yläasteikäisille pojille perheineen, ja se alkaa klo 13.00 ja päättyy klo 18.00. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset MLL:n kuntoutussäätiön projektikoordinaattorille Satu Kanaselle 24.5.2019 mennessä joko sähköpostilla satu.kananen@mll.fi tai puhelimitse 040 653 1735.

Isät ja pojat puussa-seikkailutoiminnasta saat lisätietoa täältä: https://www.lastenkuntoutus.net/perheille/yksilollinen_perhekuntoutus/isat_ja_pojat_puussa_-seikkailutoiminta

Helatorstai-mainos