23.5.2019 Kohdataan-palvelun betatestaus

Somettamalla uutta kohtaamista, eli Kohdataan-hanke kutsuu mukaan Kohdataan-palvelun betatestaukseen!

Kohdataan-hankkeessa kehitetään uutta helppokäyttöistä somepalvelua, jossa voi tutustua uusiin ihmisin ja löytää kavereita. Palvelun tavoitteena on yksinäisyyden vähentäminen somen keinoin. Palvelua kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa.

Kohdataan-hanke järjestää Kohdataan-palvelun betatestauksen torstaina 23.5.2019 kello 9-12 ja kello 17-20.

Osallistu testaukseen vaikka kotisohvalta! Ilmoittaudu mukaan, jos olet yli 15-vuotias ja omistat tai saat testauspäivänä käyttöösi älypuhelimen. Sinulle lähetetään linkki palveluun, eli voit osallistua testaukseen vaikka kotisohvalta. Testausta varten puhelimeen ei tarvitse ladata erillistä ohjelmistoa.

Testauspäivänä palvelussa on kanssasi samaan aikaan useita testaajia eri puolilta Suomea, joiden kanssa pääset keskustelemaan ja tutustumaan pienissä ryhmissä. Ryhmät yhdistetään automaattisesti mielenkiinnonkohteiden mukaan. Betatestausta on rajattu tiettyjen ominaisuuksien kokeilemiseen, ja se tulee olemaan suppeampi, kuin lopullinen palvelu.

Kohdataan-projektitiimi osallistuu testaukseen seuraamalla ja moderoimalla keskusteluja. Testauksen jälkeen lähetetään kaikille testaukseen osallistuneille palautekysely ja lisäksi testaajat saavat ensimmäisten joukossa tiedon, kun valmis palvelu julkaistaan.

Lisätietoa Kohdataan-hankkeesta löydät verkkosivuilta kohdasta Mitä teemme.

Ammattilainen, jos sinulla on ryhmä, joka voisi osallistua testaukseen, lue lisää ryhmätestauksesta.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella ja osallistut ensimmäisten joukossa uuden somepalvelun testaukseen!

Jos sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla: kohdataan@kvl.fi

Kohdataan-hanke on Kehitysvammaliiton ja Suomen Mielenterveysseuran yhteisprojekti. Kohdataan-palvelun betatestaukseen kutsun tahollenne välittää Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan Kohdataan-palvelun betatestaukseen!

Lisätietoja antaa Jotta kukaan ei jäisi yksin-hankkeen projektipäällikkö Markku Vellas, p. 0207 71 3544 tai 050 5613 228.

www.facebook.com/jottakukaan

www.instagram.com/jottakukaan