28.8.2019 Oivalla ADHD-ilta

Oivalla ADHD-tietoilta antaa perustietoa siitä, mikä on ADHD. Ilta sopii erinomaisesti sellaisille perheille, missä ADHD-diagnoosi on uusi asia tai sellaisille henkilöille, jotka haluavat saada lisätietoa ADHD:sta.

Oivalla ADHD-iltoja järjestetään säännöllisesti joka toinen kuukausi ja ne ovat kaikki sisällöltään samanlaisia. Mikäli et pääse osallistumaan tähän iltaan, voit osallistua seuraavaan iltaan, joka pidetään 23.10. Ilmoittautuminen tähän lokakuun iltaan avautuu myöhemmin erikseen.

Oivalla ADHD-ilta pidetään 28.8.2019 Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-salissa (2. krs.) klo 17.30-19.30. Illan puhujana on Karoliina Polvi.

Ilta on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumista, jotta voimme varautua kahvitarjoiluun.

Ilmoittaudu Oivalla ADHD-iltaan tämän linkin kautta: https://forms.gle/SJ9MvsQXNL5xQSGy8