Aisti ry:n puheenjohtaja Riikka Kiilo ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi

Aistin puheenjohtajaa Riikka Kiiloa (ent Kennovaara) on ehdotettu vuoden 2019 vapaaehtoiseksi Kansalaisareenan äänestyksessä. Näin Riikka kommentoi ehdokkuuttaan: ”Olen otettu ja kiitollinen, mutta kukaan ei ole mitään yksin ja minun lisäkseni Aistissa tekee vapaaehtoistyötä yli 30 henkilöä. Me yhdessä teemme Aistista aktiivisen, notkean ja helposti lähestyttävän toimijan. Aistin vapaaehtoiset tekevät töitä suurella sydämellä ja on etuoikeus saada tehdä vapaaehtoistyötä heidän kanssaan. ”

Ehdokkaita voi äänestää täällä: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/ehdokkaat-2019/

Ehdokkaat ovat kaupungeittain ja Riikan löydätte Turun kohdalta. Äänestysaikaa on 27.10.2019 saakka.

Nyt antamaan runsaasti ääniä meidän Riikalle!